Sähköautojen vuokrauspalvelu starttaa pääkaupunkiseudulla

Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/menu.inc).

Sähköautojen vuokrauspalvelu starttaa pääkaupunkiseudulla

Uudet, vuokrattavat täyssähköautot ilmestyvät pääkaupunkiseudun katukuvaan, kun EkoRent aloittaa ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä täyssähköautoihin keskittyvän vuokrauspalvelun 30. lokakuuta.

EkoRent aloittaa ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä täyssähköautoihin keskittyvän vuokrauspalvelun. Pääkaupunkiseudulla avataan 30. lokakuuta alkaen kaikkiaan kuusi vuokrauspistettä, jotka sijaitsevat Tapiolassa, Espoon keskuksessa, Ruoholahdessa, Arabiassa, Kalasatamassa ja Myyrmannissa. Sähköautojen vuokraus on pyritty tekemään mahdollisimaan helpoksi. Lähin vapaana oleva auto on löydettävissä ja varattavissa puhelimella. Samalla käyttäjä saa tiedon auton mahdollisesta toimintamatkasta ennen seuraavaa latausta.

Palvelu on hinnoiteltu yksinkertaisesti, ja hinta perustuu todelliseen käyttöaikaan sisältäen aina rajoittamattomat kilometrit, vakuutukset, lataukset sekä pysäköinnin EkoRent palvelupisteillä.

EkoRentin sähköautopalvelua esitellään Kauppakeskus Ruoholahdessa torstaina ja perjantaina 30 - 31.10.2014. Paikan päällä voi tutustua EkoRentin palveluun ja samalla kokeilla sähköautolla ajamista. Autot ja esittelijät ovat paikalla klo 10 - 20.

EkoRent on osa Tekesin Fiksu Kaupunki -ohjelmaa ja avaa syksyn aikana useita palvelupisteitä keskeisille paikoille pääkaupunkiseudulla. Ohjelman tavoitteena on, että yritykset pääsevät kehittämään palveluitaan aidoissa ympäristöissä, käyttäjien kanssa.

Lue lisää EkoRentin vuokrauspalvelusta ja Ruoholahden tapahtumasta täältä.

Muita sähköauton vuokrausmahdollisuuksia Suomessa tarjoavat ainakin Jyväskylässä Sixt-autovuokraamo, josta on mahdollista vuokrata käyttöönsä Tesla, sekä Europcar, jonka Vantaan Aviapolisin palvelukeskuksesta sekä Elielin, Helsinki-Vantaan ja Oulun toimipisteistä voi vuokrata Nissan Leafin. Lisäksi eCAR Mundus tarjoaa Nissan Leafin vuokrausta Tampereella, ja Porissa Leafin voi vuokrata Hertziltä.

Vuokraaminen on oiva tapa kokeilla sähköautoa!