Sähköauto tuli lähiöön

Virheviesti

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor funktiossa include_once() (rivi 1374 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable funktiossa coreview_node_view() (rivi 660 tiedostossa /home/id36407/public_html/sites/all/modules/custom/coreview/coreview.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/menu.inc).

Sähköauto tuli lähiöön

“Tä­mä on tu­le­vai­suu­den au­to”, toteaa sähköautoa päivittäin työmatkalla ja vapaa-ajalla käyttävä Janne Kjellman Helsingin Sanomissa. Sähköautot ovat yleistymässä myös kantakaupungin ulkopuolella sähköiseen liikenteeseen liittyvien palveluiden kehittyessä kovaa vauhtia. Uusia latauspisteitä ilmestyy tasaista tahtia esimerkiksi metro- ja juna-asemien lähelle. Kauppakeskuksien ja huoltoasemien yhteydessä niitä on ollut jo pidemmän aikaa. Tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla on hieman yli 30 latausasemaa ja niissä

Uusia latauspisteitä ilmestyy tasaista tahtia esimerkiksi metro- ja juna-asemien lähelle. Kauppakeskuksien ja huoltoasemien yhteydessä niitä on ollut jo pidemmän aikaa. Tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla on hieman yli 30 latausasemaa ja niissä yhteensä lähes 100 latauspistettä.

Lue koko juttu HS:n sivuilta.

Täältä löydät kaikki Suomen julkiset tällä hetkellä käytössä olevat sähköautojen latausasemat.