Suomen julkiset latauspisteet

Virheviesti

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor funktiossa include_once() (rivi 1374 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/menu.inc).
Julkinen latauspisteverkosto Suomessa kasvaa - katso missä voit ladata sähköautosi.

Kartasta löydät kaikki Suomen julkiset tällä hetkellä käytössä olevat sähköautojen latausasemat. Osalla asemista on useita latauspisteitä, osalla vain yksi. Voit myös tallentaa itsellesi listan latausasemista osoitteineen.

Avaa kartta uudessa ikkunassa

Maan kattava latauspistietokanta

Kartan tietolähteenä on koko maan kattava latauspistetietokanta, jota Pääkaupunkiseudun Sähköinen Liikenne hanke on ryhtynyt kokoamaan huhtikuussa 2012. Käytännön toimista tietokannan tietojen keräämiseksi ja tallentamiseksi vastaa maaliskuusta 2014 eteenpäin Eera Oy.

Tietokanta ja siihen koottavat tiedot ovat kaikkien latauspisteitä ylläpitävien ja niistä tietoja toimittaneiden tahojen käytössä maksutta – myös mahdollisten kaupallisten sovellusten kehittämistä varten. Aiheeseen liittyvä alkuperäinen mediatiedote on ladattavissa vapaasti. (HUOM!! Tiedotteessa mainitut yhteystiedot saattavat olla vanhentuneita)

Ylläpidätkö julkisia latauspisteitä?

Jos edustat yritystä tai organisaatiota, joka ylläpitää julkisia latauspisteitä – tai on suunnittelemassa sellaisten rakentamista – laita viestiä osoitteeseen lataus(at)sahkoinenliikenne.fi varmistaaksesi, että tieto latauspisteistä on mukana kansallisessa latauspistetietokannassa.Voit myös syöttää tiedot latauspisteistäsi tietokantaan omatoimisesti.

Palautteita, kehitysehdotuksia ja vinkkejä

Palautetta, kehitysehdotuksia ja vinkkejä julkisista latausasemista, jotka eivät vielä näy kartalla, voi lähettää osoitteeseen lataus(at)sahkoinenliikenne.fi.

Tiedonsyöttö latauspistetietokantaan

Siirry latauspistetietokannan tiedonsyöttöön.