Latauspistesovellus iPhoneen, Androidiin tai Windows 8 -puhelimeen (Beta)

Virheviesti

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor funktiossa include_once() (rivi 1374 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/menu.inc).
Electric Traffic -latauspistesovellus opastaa sinut lähimmälle latauspisteelle - lataa sovellus puhelimeesi täältä

Electric Traffic -latauspistesovelluksen kehittyneempi 2.0 -versio on julkaistu ensimmäisenä Windows 8 -puhelimiin. 2.0 -tason sovelluksessa on useita käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia. Kyseessä on kuitenkin vielä beta-versio, jonka viimeisiä yksityiskohtia hiotaan. Jos sinulla on Windows 8 -puhelin ja haluat olla mukana kehittämässä Suomen ensimmäistä sähköisen liikenteen mobiilisovellusta, lue alempaa ohjeet siitä, miten saat sovelluksen omaan puhelimeesi.

Sähköinen liikenne-hankkeen kokoaman ja Aalto-yliopiston BIT-tutkimukeskuksen ylläpitämän koko maan kattavan latauspistetietokannan tiedot ovat nyt mobiilisti kaikkien Android- ja iPhone-puhelinten käyttäjien saatavilla. Jos puhelimessasi on QR-koodin lukija, voit ladata sovelluksen osoittamalla kännykkäsi kameralla oheista koodiruutua.

Selkeä ja helppokäyttöinen sovellus kertoo lähimpien latauspisteiden sijainnin. Sen innovatiivisen käyttöliittymän aloitussivu näyttää kompassisuunnan ja etäisyyden lähimpään latauspisteeseen sekä erikseen listan muista latauspisteistä. Käyttäjä saa napin painalluksella ajo-ohjeet sijaintipaikastaan valitsemalleen latauspisteelle.

Jos Android- tai iPhone-puhelimessasi ei ole QR-koodin lukijaa tai oheinen linkki ei esim. tietokoneen näytön tarkkudesta johtuen toimi, pääset Googlen Play Storeen klikkaamalla tästä  ja Applen iTunes App Storeen klikkaamalla tästä. Luonnollisesti voit ladata sovelluksen myös suoraan kännykästä. Se löytyy sekä Googlen Play Storesta että iTunesin App Storesta hakusanalla ‘Electric Traffic’.

Electric Traffic 2.0-sovelluksen beta-version hankkiminen Windows 8 -puhelimeen

Jos haluat olla yksi ensimmäisistä testaamassa Electric Traffic 2.0. -soveluksen beta-versiota toimi seuraavasti:

  1. Varmista, että Windows -puhelimesi käyttöjärjestelmä on nimenomaan Windows 8 (vanhemmilla Windows-versioilla sovellus ei toimi)
  2. Tarkista puhelimestasi Windows-tilisi kohdasta: Puhelimen asetukset – sähköposti & tilit – Microsoft-tili
  3. Lähetä nimesi ja tieto Microsoft-tilistäsi Meshworksiin (sovelluksen toteuttaja) sähköpostitse osoitteella marko.kyrola(at) mww.fi (korvaa (at) @-merkillä)
  4. Odota vastausviestiä, joka ilmoittaa, että sinut ja puhelimesi on aktivoitu sovelluksen käyttäjäksi
  5. Lataa sovellus täältä. (Huom!! Lataus ei onnistu ilman edellä kuvattua ennakkoaktivointia)
  6. Nauti sovelluksen käytöstä!! Otamme mielellään palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan osoitteessa info(at)sahkoinenliikenne.fi.