Tuen maksatus

Virheviesti

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor funktiossa include_once() (rivi 1374 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable funktiossa coreview_node_view() (rivi 674 tiedostossa /home/id36407/public_html/sites/all/modules/custom/coreview/coreview.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa _menu_load_objects() (rivi 579 tiedostossa /home/id36407/public_html/includes/menu.inc).

Kaikki tuet maksetaan takautuvasti kalenterivuosittain niihin liittyvien kulujen syntymisvuotta seuraavan kevään tai alkukesän aikana.

Tuet maksetaan maksatushakemusten perusteella. Hankkeen koordinaattori kokoaa hankekohtaisen maksatushakemuksen hankkeessa mukana olevilta yrityksiltä saamiensa raporttien pohjalta. Koordinaattori vastaa siitä, että ajoneuvoihin ja latausjärjestelmiin myönnetty tukisumma siirretään täysimääräisenä osallistuville yrityksille ja yhteisöille tukipäätöksen mukaisesti, ja että sitä käytetään energiatuen ehtojen mukaisesti.

Tuen saajat ovat velvoitettuja säilyttämään kaiken tuettavaan hankkeeseen liittyvän kirjanpitoaineiston ja muut asiakirjat niin, että tuen käytön valvonta on myöhemmin mahdollista. Kirjanpito ja siihen liittyvä aineisto on säilytettävä siten kuin kirjanpitolain (1 336/1 997) 2 luvun 9 ja 10 §:ssä säädetään.

Maksettava tuki kattaa 30 % ajoneuvoihin liittyvistä hyväksyttävistä kustannuksista ja 35 % latausratkaisuihin liittyvistä hyväksyttävistä kustannuksista.

Koordinaattori on yhteydessä tuen piiriin kuuluviin yhtiöihin aina tammikuussa maksatusselvityksen tekemistä varten.